Beograd

1 - 8 firme od 8
Vasina 15
Tel: 
011/328-2203
Brendovi: 

Firma MOND-PLAN postoji već 14. godina, a organizacijom venčanja se bavi od 2005. godine. Dugo iskustvo u privatnom poslovanju nam je pomoglo da delatnost organizacije venčanja sa lakoćom podignemo na viši nivo.

Brendovi: 

Caffe Pizzeria nudi jedinstveni sklop visokog kvaliteta hrane, usluga, povoljne cene i ambijent u okruženju biljaka. Idealan je prostor za porodične i poslovne ručkove, kao i romantične večere.

Tel: 
011 263 63 81
Brendovi: 

Ecoist je organizacija civilnog društva usmerena ka rešavanju problema svih aspekata održivog razvoja, kroz konstantno uvođenje inovativnih i holističkih pristupa, uključivanjem državnog, edukativnog, civilnog i korporativnog sektora za što veći sinergetski efekat.

Sarajevska 50.
Brendovi: 

Nasa firma uspesno se bavi prometom ribolovne i pirotehnicke robe kako na veliko tako i na malo. Radnja se nalazi u Sarajevskoj 50 a kancelarija u Kneza Milosa 62 (ulaz iz Milosa Pocerca 20a).

Brendovi: 

Kompleks Nera raspolaže sa tri svecane sale (Nera, Nera Grande i Vip sala) kapaciteta od 50 - 700 mesta. Takođe napominjemo da je za sve goste obezbeđen parking prostor u okviru kompleksa Nera.